Digitaaliset apukädet

Viestintä- ja markkinointiosastot voivat joskus olla hyvin kiireisiä paikkoja, joissa kaikki käsiparit ovat tarpeen. Luova kookos tarjoaakin mahdollisuuden hankkia digitaaliset apukädet. Voimme toteuttaa kaikenlaisia sekalaisia viestinnän ja markkinoinnin tehtäviä, juuri silloin kun sitä tarvitset. Tehtävät voivat sisältää vaikka kirjoittamista, ideointia, verkkosivujen päivitystä tai yhteisöjen hallintaa. Teidän ei kuitenkaan tarvitse tietää etukäteen, mihin apua tarvitsette. Sovimme vain tietyn tuntimäärän, jolloin olemme käytettävissänne, ja määrittelemme suurpiirteiset rajat tehtäville.

Sisällöntuotanto

Tylsät ja tyhjät kotisivut ja sosiaalisen median tilit eivät kiinnosta ketään. Olemme apuna uusia sisältöjä mietittäessä ja osaamme neuvoa parhaat niksit. Voimme myös suoraan tuottaa tekstisisältöä puolestasi. Esimerkiksi tekstejä verkkosivuille, Facebook- ja Twitter-päivityksiä - suomeksi ja englanniksi. Sisällöntuotannon osana ovat myös editointi ja kielenhuolto.

Sosiaalinen media

Joskus sosiaalinen media vaatii muutakin kuin satunnaista sisältöä. Voimme auttaa löytämään juuri ne toiminnallenne sopivimmat sosiaalisen median kanavat ja välineet, sekä auttaa ylläpidossa. Tarjoamme myös moderointipalveluja, joko keikkaluonteisesti tai pitkäaikaisella sopimuksella.

Taittopalvelut

Digitaalisten tuotteiden lisäksi autamme esitteiden ja muiden paperisten julkaisujen taittamisessa ja saattamisessa painokuntoon.

Graafinen suunnittelu

Pääasiassa graafisen suunnittelun painopisteemme on verkkosivuille ja sosiaaliseen mediaan liittyvät graafiset elementit muun sisällöntuotannon ja taiton osana.

halki oleva kookos

Copyright by ©luova kookos 2015